Κατηγορίες
Projects

tutz.gr, ένα blog γεμάτο tutorial και tips

Άλλο ένα blog στο Ελληνικό Internet γεννήθηκε πριν λίγες μέρες. Το όνομα αυτού tutz και το περιεχόμενό του tutorial και tips για ότι μπορεί να βασανίσει τον απλό χρήστη υπολογιστή στις μέρες μας!

Αν και είναι μόνο η αρχή, είμαστε ήδη 4 άτομα. Ο Δημήτρης και εγώ που είχαμε την ιδέα παρέα με τον Γιάννη και τον Απόστολο. Όπως είπα, μιας και είναι αρχή, ίσως προσέξεις κάποια λαθάκια, ίσως κάποια άρθρα δεν βγάζουν νόημα, ίσως ίσως ίσως… Το παλεύουμε όμως και ελπίζουμε σε μερικές μέρες να έχουμε συντονιστεί πλήρως, παρόλο που είναι Καλοκαίρι!

Για οποιαδήποτε ερώτηση, πρόβλημα, απορία, γενικά για τα πάντα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο team@tutz.gr. Αν ενδιαφέρεσαι για συνεργασία θα χαρούμε να σε έχουμε μαζί μας, αρκεί να επιλέξεις μια κατηγορία! 😉 Ακόμη, αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή θες βοήθεια για κάτι που σε παιδεύει στον υπολογιστή σου, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μας στείλεις ένα email στο requests@tutz.gr!

Καλή μας αρχή!

19 απαντησεις στο “tutz.gr, ένα blog γεμάτο tutorial και tips”

ωραία προσπάθεια. μια ερώτηση: είναι τα google aps (η τι είναι αυτό που φιλοξενείς τα email accounts σου στην google) ακόμα δωρεάν; που μπορώ να εγγραφώ;

Καταρχάς που ξέρεις ότι φιλοξενώ τα email μου εκεί; Κατά δεύτερον ναι, λέγεται “Google Apps”.

Ευχαριστώ για το σχόλιο!

Αφού ξέρεις ότι τα έχω εκεί θα ξέρεις να βρεις και την σελίδα και να διαβάσεις 🙂

Αλλά για να σε γλιτώσω απ’ τον κόπο — είναι.

ok ρε φίλε thx. γράφτηκα δωρεάν είναι αλλά υπάρχει και premium edition με περισσότερα features..

Άντε επιτέλους 😛 Σκέφτομαι να το ξηλώσω μιας και ότι χρησιμοποιώ από εκεί μπορώ να το κάνω απλούστερα (για ‘μένα) σε κάποιον δικό μου server.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.