Κατηγορίες
How-to και άλλα

Παρακάμπτοντας την ασφάλεια του ΚαρτοInternet της Vodafone. Δωρεάν Internet παντού και πάντα.

Disclaimer: Προφανώς ότι διαβάσεις παρακάτω ΔΕΝ πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να ΚΛΕΒΕΙΣ Internet από την Vodafone γιατί bad things may happen. Ότι διαβάσεις εδώ, προσφέρεται για ‘σένα μόνο για proof of concept με απώτερο σκοπό την απόκτηση γνώσεων. Αν γίνει καμία στραβή, you are on your own. Δεν είμαι υπεύθυνος για τίποτα.

Intro

Πριν λίγες ώρες ανέβασα ένα post με μια ιδέα που είχα για το πως μπορείς να παρακάμψεις την ασφάλεια του ΚαρτοΊντερνετ που προσφέρει αυτές τις μέρες η Vodafone. Η θεωρεία ήταν αρκετά advanced και περιελάμβανε DNS tunneling και άλλα επιστημονικά. Τελικά αυτό που αντίκρισα αφού αγόρασα το πακέτο σύνδεσης ήταν σαν τα παιχνίδια του McDonalds. ΓΕΛΟΙΟ. Αρκεί να πω ότι κλειδώνονται ΜΟΝΟ οι σελίδες (port 80). Δηλαδή ακόμη και αν δεν πληρώσεις μπορείς ελεύθερα να κατεβάσεις τα αρχεία σου μέσω FTP, να μπείς στον server σου με SSH και να κατεβάσεις τα email σου με IMAP ή POP3, αν και δεν το δοκίμασα.

Το ΚαρτοInternet δουλεύει ως εξής. Σου δίνεται μια κάρτα SIM η οποία έχει πρόσβαση στο Internet. Η κάρτα αυτή δεν έχει πιστωτικό όριο (δεν είναι σαν καρτοκινητό δηλαδή), δεν μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά ούτε και να στείλει SMS. Βάζοντας την κάρτα στο modem και συνδέοντας τον υπολογιστή στο Internet με αυτή, σε όποια σελίδα και να πάς θα σε γυρίσει πίσω στην σελίδα της Vodafone όπου και ζητάει κωδικό. Εδώ δίνεις τον αριθμό την κάρτας με τον ιντερνετικό χρόνο που έχουμε αγοράσει και όλα ως δια μαγείας ξεκλειδώνονται.

Όπως κατάλαβες, όλη η διαδικασία αυτή γίνεται στο site της Vodafone. Ναι, καλά διάβασες. Είσαι στο Internet, αλλά μπορείς να μπείς μόνο στο site της Vodafone. Χάρη στην ασφάλεια που είναι πιο τρύπια και από σουρωτήρι, αν δεν πληρώσεις, όπως είπα και πιο πριν, μπορείς ελεύθερα να κάνεις ότι άλλο θες εκτός από το να επισκεφτείς σελίδες. Αυτές τις τρύπες θα εκμεταλευτούμε και εμείς και θα ανοίξουμε μια τεράστια από οπου θα περνάνε όλα μας τα δεδομένα, συμπεριλαμβανωμένου και του κατά τα άλλα κλειδωμένου Internet.

Η τεχνική είναι απλή. Θα χρησιμοποιήσουμε έναν proxy. Ο proxy στην ουσία είναι ένας server που σου φέρνει ότι του ζητήσεις. Εντάξει, κάνει κάποια παραπάνω πράματα αλλά you got the point. Εσύ του “μιλάς” σε κάποια port που δεν είναι κλειδωμένη απ’ την Vodafone και αυτός απαντάει κανονικά. Μπορείς είτε να χρησιμοποιήσεις κάποιον public είτε να σηκώσεις τον δικό σου, προσωπικό. Public proxy μπορείς να βρείς σε λίστες χιλιάδων στο Google με τα κατάλληλα keywords. Οι περισσότεροι δεν δουλεύουν, ενώ μερικοί χρησιμοποιούν ports που είναι κλειδωμένες από την Vodafone όπως η 80, η 8080 και η 3128. Κλειδωμένες είναι γιατί δεν έχεις πληρώσει και γιατί είναι οι πιο γνωστές ports για τις σελίδες και τους proxy. Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση και ρύθμιση του ziproxy.

Εγκαθιστώντας το ziproxy

Ziproxy is forwarding (non-caching) compressing HTTP proxy server. Basically it squeezes images by converting them to lower quality JPEGs or JPEG 2000 and compresses (gzip) HTML and other text-like data. It also provides other features such as: HTML/JS/CSS optimization, preemptive hostname resolution, transparent proxying, IP ToS marking (QoS), Ad-Blocker, detailed logging and more.

Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίζεις και ταχύτητα αλλά και bandwidth μιας και το ziproxy θα φροντίζει αυτά που σου σερβίρει να είναι συμπιεσμένα. Ακόμη ρίχνει σε ποιότητα τις JPEG εικόνες, κερδίζοντας ακόμη περισσότερα bytes! Αναλυτικότερα και περισσότερα θα βρεις στην επίσημη σελίδα του.

Προσωπικά το εγκατέστησα σε ένα μηχάνημα με Ubuntu Linux. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα δουλέψει σε άλλες διανομές ή και σε BSD, απλά δεν θα βρεις σε αυτό το άρθρο το πως! Το πρόγραμμα βρίσκεται στα repository του Ubuntu, έτσι το εγκαθιστούμε με τον αγαπημένο μας διαχειριστή πακέτων.

user@server:~$ sudo apt-get install ziproxy

Αυτό ήταν. Σοβαρά! Καλό θα ήταν να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις όπως την port αλλά και να ενεργοποιήσεις το authentication. Συνέχισε να διαβάζεις!

Όλες οι ρυθμίσεις του ziproxy υπάρχουν μέσα στον φάκελο /etc/ziproxy. Εμάς μας ενδιαφέρει το ziproxy.conf αλλά και το http.passwd. Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο. Μέσα σε αυτό το αρχείο υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις του proxy server μας. Είναι αρκετές, μερικές πολύπλοκες και άλλες ακαταλαβίστηκες. Με λίγο ψάξιμο όμως θα σου φύγει κάθε απορία!

Για αρχή θα αλλάξουμε την port στην οποία ακούει ο server μας. Από default ακούει στην 8080 η οποία όπως είπαμε είναι κλειδωμένη στο απλήρωτο ΚαρτοInternet μας. Ανοίγοντας το αρχείο με τον αγαπημένο μας editor θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη γραμμή και να την πειράξουμε.

user@server:~$ sudo nano /etc/ziproxy/ziproxy.conf

Δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Στις πρώτες γραμμές θα δεις το Port = 8080, αυτό και θα πειράξεις για να ακούει σε άλλη port ο server. Βρες κάποια άκυρη, κάποια εντελώς τυχαία μέσα σε λογικά πλαίσια φυσικά. Αν δεν θες να το παίξεις τζόκερ, βάλε 2010 μιας και εγώ που το δοκίμασα είδα ότι δουλεύει. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις και το authentication αν δεν θες να μπαίνουν διάφοροι απ’ τον proxy σου. Το πως θα το βρουν είναι άλλη ιστορία, αλλά καλό θα ήταν να το ενεργοποιήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πατώντας CTRL + W θα ανοίξεις την αναζήτηση. Εκεί γράψε “PasswdFile” και αυτό θα σε πάει ακριβώς στην γραμμή που πρέπει. Βγάλε την δίεση και το κενό από μπροστά και είσαι έτοιμος. Πατώντας CTRL + X θα σε ρωτήσει αν θες να το σώσεις, πατάς Y. Τώρα μένει να προσθέσουμε έναν χρήστη για το authentication. Θα χρειαστεί να πειράξεις το άλλο αρχείο που είπαμε πριν.

user@server:~$ sudo nano /etc/ziproxy/http.passwd

Οι κωδικοί είναι της μορφής username:password. Σβήσε ότι βλέπεις μέσα και πρόσθεσε το δικό σου. Αποθήκευσε και κλείσε. Τώρα θα χρειαστεί να επανεκκινήσεις τον proxy.

user@server:~$ sudo /etc/init.d/ziproxy stop

user@server:~$ sudo /etc/init.d/ziproxy start

Γιατί χρειάζεται να πατήσουμε stop / start και όχι restart; Δεν ξέρω. Γράφοντας restart δεν κάνει τίποτα. Εύκολο να το φτιάξεις, αλλά δεν μας ενδιαφέρει σε αυτό το άρθρο!

Σε αυτό το σημείο είμαστε έτοιμοι! Στον υπολογιστή με το Vodafone ΚαρτοInternet θα χρειαστεί να πάμε στις ρυθμίσεις του αγαπημένου μας browser και να τον ρυθμίσουμε να χρησιμοποιεί τον proxy μας. Το πως το αφήνω σε εσένα και στην Googling ικανότητα σου!

Conclusion

Αυτά για την ώρα. Τα περισσότερα δουλεύουν άψογα αν και δεν έχω καταφέρει να κάνω το Windows Live Messenger να συνδεθεί ακόμα. Καλό θα ήταν να προσέχεις πως το χρησιμοποιείς και φυσικά να μην του αλλάζεις τα φώτα κατεβάζοντας τα άντερα σου. Το σίγουρο είναι ότι αν αρχίσουν όλοι και κλέβουν θα σταματήσουν την υπηρεσία.

Ο ziproxy έχει και άλλες ρυθμίσεις που σίγουρα θα τον κάνουν να δουλεύει καλύτερα, αλλά δεν είχα τον χρόνο να παίξω με αυτές. Δεν είναι ανάγκη να τον χρησιμοποιείς για να κλέβεις Internet, δουλεύει και όταν το πληρώνεις. Αν βρω κάτι καινούριο θα ακολουθήσει νέο post. Subscribe στο feed με email στα δεξιά, για να ενημερωθείς άμεσα 🙂

Thanks to Λευτέρης για το ziproxy!

27/7/10: Διορθώθηκε απ’ την Vodafone. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Νέο κόλπο εδώ.

61 απαντησεις στο “Παρακάμπτοντας την ασφάλεια του ΚαρτοInternet της Vodafone. Δωρεάν Internet παντού και πάντα.”

Δύσκολα. Απλά στην Vodafone έτυχε και υπήρχε αυτό το λάθος. Υπάρχει άλλος τρόπος αλλά δεν αξίζει λόγω ταχύτητας.

Πίστεψε με, δε σου φτάνουν. Θέλει 5 λεπτά να ανοίξει το Google. Παρόλα αυτά δεν έχω 3G stick ξεκλείδωτο, ούτε καν Cosmote SIM οπότε δε μπορώ να το δοκιμάσω.

Αυτή ήταν και η δική μου απορία! 😛 Το αστείο είναι ότι πληρώθηκε.

Ευχαριστώ για το σχόλιο!
Α, και είναι γιάννου-τζι 😛

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του mate! Δεν νομίζω να γίνει τίποτα, εξάλλου, πόσα άτομα διαβάζουν αυτό το blog; Πόσα ξέρουν να στήνουν proxy; 🙂

Όχι μόνο την 80, και μερικές άλλες “γνωστές” όπως του MSN, η 8080 και μερικές άλλες. Τους ξέφυγε η FTP και η SSH πάντως 🙂

Αυτό το δοκίμασες;;;

## Whether to allow the CONNECT method.
## This method is used by HTTPS, but may be used for other
## types of service (like instant messenging) which allow tunneling through http proxy.
## If you plan on serving only HTTP requests (no HTTPS nor anything else)
## you may want to disable this, in order to prevent potential
## abuse of the service.
## Enabled by default.
AllowMethodCONNECT = true

Δοκίμασε το option -D του openssh για να έχεις έναν SOCKS server. Τα περισσότερα applications (νομίζω και ο msn messenger) υποστηρίζουν αυτό το πρωτόκολο και θα κάνεις άνετα την δουλειά σου χωρίς να στήσεις τίποτα. Δοκιμασμένο 🙂

Ναι και εγώ το δοκίμασα! Βασικά ήταν το πρώτο που έκανα 😛 Απλά με τον SOCKS περνάνε όλα από μέσα, ακόμα και το FTP, που δεν είναι κλειδωμένα. Με το ziproxy κερδίζεις και την συμπίεση όμως 😀

Είσαι πολύ μπροστά! Το ίδιο έκανα με ενα watchdog τρυπιο σε κάτι hagendas και με opendns έβγαινε έξω. Μετα το πήρανε χαμπάρι και το γυρίσαμε σε squid αλλά πάλι με έναν tunneler μπαίνεις!

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος! Εύχομαι να μην το κλείσουν να προλάβω να το χαρώ κι εγώ, τι το έχω το Linux server σπίτι!

Ακριβώς! Θα μπορούσες να σηκώσεις ένα ωραιότατο tunnel, αλλά πέφτουμε σε αυτό που είπα πριν! Χάνεις ταχύτητα στις μη κλειδωμένες πόρτες! (ftp, ssh, etc) 😉

Ευχαριστώ για το σχόλιο!

“εξάλλου, πόσα άτομα διαβάζουν αυτό το blog;”

news are spreading quite rapidly..
ήδη δημοσιεύτηκε στο away.gr απ’όπου το διάβασα.
και σύντομα θα το ξέρουν όλοι.
Η Vodafone δε, θα σ’έχει διαβάσει ήδη..
Συγχαρητήρια στην ευρηματικότητα σου φίλε μου,δεν ανήκω σάυτούς που ξέρουν να ανοίγουν proxy αλλά χαίρομαι όταν διαβαζω τέτοια νέα κ ας μην μπορεσω να τα εκμεταλλευτώ!

Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος… Κυρίως γιατί το “hack” δεν ήταν τόσο δύσκολο, ειδικά αν κάποιος ξέρει. Κι όμως, βρώμισε το Ίντερνετ!

Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου 🙂

Γιατι να τα κανεις ολα αυτα και να μπλεξεις με proxy και ιστοριες; Απλα σηκωνεις ενα vpn οπουδηποτε, απο οποια πορτα θες και τελειωνει το θεμα, παιρνεις ip απο το lan σου..

Ευκολότερα σηκώνεις το ziproxy! Πάντως με το VPN χάνεις ταχύτητα γιατί έτσι θα περνάνε όλα μέσα απ’ το VPN. Εμείς δεν θέλουμε όλα 😉

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

Είσαι Θεός ! Μπράβο σου που το ανακάλυψες. Βέβαια πιστεύω πως αν δουν ασυνήθιστη κίνηση σε αυτές τις πόρτες μπορει να τις κόψουν.
Απορώ όμως πως δεν το κάναν ήδη.

Ξέρει κανείς σε τι μπορεί να μπλέξεις με αυτό; Ευχαριστώ.

ούτε ο mitnick να ‘τανε.. cool everybody.. τα ports ήταν ανοιχτά by default απλά ο γιώργος έκανε think out of the box και τα χρησιμοποίησε. that’s it.

Αν το πάρουμε ανάποδα το πράγμα, μόλις έκανες την δουλειά ενός engineer της εταιρείας τζάμπα! Πρέπει να σε πάρουν να σου πουν να πας να παραλάβεις όποιο τηλέφωνο θες τζάμπα!
Η έστω να σου δώσουν mobile internet free. xaxaxa

Τι να το κάνω το free mobile internet; Αφού μπορώ να έχω free mobile broadband 😛 Για το κινητάκι το συζητάω πάντως 😛

Ευχαριστώ για το σχόλιο! 🙂

Επειδή έχω το παλιότερο πακέτο, το vodafone mobile connect prepaid(αν το θυμάται κανεις), προσπαθώ να δω αν ισχύει αυτό με τις πορτες και σε αυτό, αλλα δεν τα έχω καταφέρει.
Βασικά αυτό το πακέτο δεν σε πετάει στη σελίδα της voda, ούτε μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτή ακόμη κι αν έχεις συνδέσει το modem, αν πρώτα δεν συνδεθείς κανονικά στο internet.
Ωστόσο, θα περίμενα ότι όλο το ‘καρτοκινητό’ internet πέφτει πάνω στην ιδια πλατφόρμα, ανεξάρτητα πχ. αν τα παλιότερα πακέτα έχουν διαφορετικό μοντέλο χρέωσης από τα νέα.
Το χει δοκιμάσει κανεις με παλιο πακέτο?

Νομίζω δεν θα δουλέψει αφού χρειάζεται να συνδεθεί “κανονικά” στο Ίντερνετ.

Ποια η διαφορά; Εσύ για να “πληρώσεις” λογικά αγοράζεις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, σωστά; Το ΚαρτοΊντερνετ δεν δουλεύει έτσι. Αντί για κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, έχει κάρτες για χρόνο στο Ίντερνετ, τις οποίες “περνάς” μέσα απ’ το site της Vodafone. (Η SIM αυτή δεν μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά ούτε και να στείλει sms — δεν την δηλώνεις καν!)

Μια λύση υπάρχει, να αγοράσεις το πακέτο χωρίς το μόντεμ που αν θυμάμαι καλά στοιχίζει 20€ με 10 μέρες δωρεάν! “Νόμιμα” δωρεάν, χαχα! 😉

Έχω ένα modem huawei που έδινε η vodafone όταν πρώτο-έβγαλε το vodafone mobile connect prepaid.
Για να μην πάει χαμένο λες να πάρω αυτό εδώ
http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-32200.action
με μόλις 19 ευρω, και να βάλω τη sim στο modemακι?

Όλη η δουλεια δηλαδή γίνεται με τη sim. Πιστεύω, επειδή και το modem το έδινε η vodafone, ότι δεν θα έχω καμια ασυμβατότητα, τι λες?

Θέλει ‘δήλωση’ η sim κανονικά κατά την αγορα στο καταστημα?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα (πιστεύω) μιας και το δοκίμασε ένας φίλος μου με το ίδιο μόντεμ που έχεις και εσύ.

Όχι την sim δεν χρειάζεται να την δηλώσεις (πιστεύω γιατί δεν κάνει κλήσεις και δε στέλνει sms)! Μόνο ένα όνομα ζητάνε για την απόδειξη, τυπικά δηλαδή, ούτε ταυτότητες ούτε υπογραφές ούτε τίποτα.

Ναι το huawei e220 εχω, αυτο εχει κι ο φιλος σου?
Με το υπαρχον πακετο συνδεομαι με το λογισμικο vodafone mobile connect.
Ας πουμε η νεα sim οτι δενει με τα νεα πακετα δεδομενων της vodafone.
Η υπαρχουσα sim δεν μπαινει ουτε καν στο vodafone.gr αν δεν συνδεθεις κανονικα στο internet.
Η νέα, οταν τη βαλω στο μοντεμ, θα με ‘αφηνει’ να συνδεθω στο vodafone.gr?
Πως βγαινεις στο νετ με αυτα τα νεα πακετα, δεν θελει το λογισμικο vodafone mobile connect?

Όχι, έχει το Huawei k3715, αλλά νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα από την στιγμή που το βλέπει το Mobile Connect.

Για να μπεις “νόμιμα” στο Ίντερνετ με το ΚαρτοΊντερνετ, πατάς “Σύνδεση” στο Vodafone Mobile Connect. Όταν ανοίξεις κάποιον browser, αυτός, σε ότι σελίδα και να πας θα σε γυρίσει στης Vodafone για να κάνεις login.

Στο site της Vodafone λέει ότι θέλει την τελευταία έκδοση του Mobile Connect.

κατά 99% θα σου δουλεύει.
απλά καλού κακού κατέβασε το νέο Mobile connect από εδώ http://l2s.gr/?pkltzo

εγώ να φανταστείς μπαίνω μέσω του huawei που είχα από voda με πρόγραμμα wind. οπότε δε θα έχει πρόβλημα

Αντιγραφω απο πιο πανω
Για να μπεις «νόμιμα» στο Ίντερνετ με το ΚαρτοΊντερνετ, πατάς «Σύνδεση» στο Vodafone Mobile Connect. Όταν ανοίξεις κάποιον browser, αυτός, σε ότι σελίδα και να πας θα σε γυρίσει στης Vodafone για να κάνεις login.”

Πως μπορει να το κανει αυτο? Κι εγω το vodafone mobile connect χρησιμοποιω, και οταν κανει συνδεση, ο browser παιζει με τη μια.
Εννοω οτι το vodafone mobile connect software δεν το κανει, η sim δεν (πως θα μπορουσε αλλωστε) μπορει να το κανει, τι ειναι αυτο που σου πετα το παραθυρο της vodafone στον browser?

Το VF Mobile Connect είναι για όλα τα modem της Vodafone. Ένα screenshot θα σου λύσει κάθε απορία:

http://files.giannoug.gr/hotlinking/vf-dashboard.png

Πατώντας connect συνδέεται. Όποια σελίδα και να πας να ανοίξεις σε πετάει εδώ.

http://files.giannoug.gr/hotlinking/vf.png

Είναι ο τρόπος που δουλεύει το πακέτο. Αντί να σου τρώει λεφτά, σου τρώει χρόνο. Με διαφορετικές κάρτες τα γεμίζεις.

Ισως φταιει οτι εχω mac. Εμενα μετα το connect, με το υπαρχον πακετο μιλαω, δεν με πεταει να συνδεθω σε σελιδα..
Τι θα αλλαξει αν απλα βαλω τη νεα sim? (μες τη βδομαδα θα αγορασω, πεταχτηκα σε καταστημα αλλα δεν ειχαν το πακετο των 20ε).

Αλλα και σε pc που το ειχα δουλεψει παλιοτερα, ειτε με την εκδοση lite, είτε με την full εκδοση, παλι δεν θυμαμαι να με ειχε πεταξει ποτε σε σελιδα να κανω connect.
Και γι’ αυτο αναρωτιεμαι: το μοντεμ θα μεινει το ιδιο, το λογισμικο το ιδιο, με το που θα βαλω τη νεα sim, δεν καταλαβαινω πως θα με πεταξει στην ιστοσελιδα της voda.
Βεβαια, αν η προσβαση στο νετ υπαρχει, εστω και μονο για το vodafone.gr, αν οι αλλες θυρες ειναι ανοικτες με τη νεα sim, τοτε ολα καλα.

Μπερδεύτηκες ή εγώ σε μπέρδεψα! Το ΚαρτοInternet σε πετάει σε σελίδα να συνδεθείς, όχι αυτό που έχεις! Αυτό που έχεις σου τρώει “κάρτα”, ενώ το ΚαρτοInternet σε πετάει στην σελίδα για να κάνεις login. H Vodafone το κανονίζει, στο δίκτυό της, όχι το πρόγραμμα!

ok, αν καταλαβα καλα, μου λες οτι αναλογα τι καρτα sim εχεις, το vodafone mobile connect είτε σε πεταει στη σελιδα(νεα sim) είτε όχι(οπως εγω τωρα). Καλα τα λεω?

Ομως τα οσα ειπες ομως στο αρχικο αρθρο, δεν χρειαζεται καν να παμε στη σελιδα της vodafone! Σωστα? Απλα ηταν ενα check για να δουμε οτι υπαρχει internet διχως να το ξερουμε, καλα τα λεω?

Οποτε λογικα βαζοντας τη νεα sim οταν την αγορασω, θα εχω free τις πορτες που τωρα δεν εχω.
Φαινεται οτι η voda τις εχει ανοικτες για το καρτοιντερνετ (ή ειναι ετσι η φιλοσοφια του νεου συστηματος), ενω στο παλιο μου prepaid προγραμμα ειναι κλειστες.
Σωστα?

bad news…

Επειδη με ενδιαφερει το θεμα οπως καταλαβες, αν δεν σου ειναι δυσκολο κανε με accept στο facebook(giorgos…) γιατι δεν βρηκα ενα email σου καπου. Να γινει εντελως private η συζητηση, αν δεν σε πειραζει, και θες να μοιραστεις την χαρα της ανακαλυψης!

Ίσως κάνω νέο post αλλά όχι αναλύοντας, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι το χακ είναι αρκετά πολύπλοκο και θα μου πάρει πολύ ώρα να το γράψω / αναλύσω κτλ. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω προσωπικά, παρόλα αυτά οι πληροφορίες που θα δώσω στο νέο post θα είναι υπέρ αρκετές! 😉

Ειλικρινα, προτιμω να μην δωσεις καμια πληροφορια σε κανενα νεο post, γιατι μας παρακολουθουν και ειναι ετοιμοι να κλειδωσουν!
Αν μπορω εγω να καταλαβω και να κανω την πατεντα με βοηθεια το νεο σου ποστ, φαντασει οι της voda θα καταλαβουν σε κλασματα δευτερολεπτου.
Οποτε καλυτερα να μην πεις τιποτε και να μην ξερει κανεις τιποτε, και να εχω την ελπιδα οτι απο καπου θα το μαθω εγω, παρα να πεις εδω κατι ως ‘βοηθεια’ και να κλειδωθει την αλλη ωρα.
Οι της voda ειναι με το refresh του browser στο χερι στη σελιδα του blog σου, ειμαι σιγουρος!
Μην πεις τιποτε, εκτος κι αν ελπιζεις να σε προσλαβουν εκει για reverse engineering! (αν γινονται αυτα στο ελλαντα…)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.